Theater Na de Dam

Op 4 mei staan we in heel Nederland 2 minuten stil en herdenken we de oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, de koloniale oorlog in Indonesië en van oorlogssituaties en vredesmissies nadien.

welkom bij Theater Na de Dam

Op de avond van 4 mei worden in heel Nederland tegelijkertijd meer dan honderd voorstellingen gespeeld, gerelateerd aan de Nationale Dodenherdenking. Op al deze plekken in het land zijn we los van elkaar verbonden in hetzelfde ritueel.

In Termunten de voorstelling “Erfenis van de Stilte”.

Erfenis van de Stilte is een voorstelling die het publiek uitnodigt om te reflecteren op de impact van oorlog op jonge levens. Een herinnering aan het feit dat de Erfenis van de Stilte generatie na generatie nadreunt en haar sporen achterlaat.

terugblik op Erfenis van de Stilte

terugblik op Erfenis van de Stilte

Theatermaker Afra Rijkhoff blikt terug op de voorstelling Erfenis van de Stilte. “Wat was dit een goede eerste pilot. Beter dan we ooit hadden mogen hopen! Onze spelersgroep was echt een ontzettende leuke meidengroep (en ik denk dat zij voor volgend jaar ook vrienden...

Lees meer
uitnodiging voor Theater Na de Dam Eemsdelta in Termunten

uitnodiging voor Theater Na de Dam Eemsdelta in Termunten

Op de avond van 4 mei spelen in heel Nederland tegelijkertijd meer dan honderd voorstellingen gerelateerd aan de Nationale Dodenherdenking. Op al deze plekken in het land zijn we, los van elkaar, verbonden in hetzelfde ritueel. In Termunten de voorstelling “Erfenis...

Lees meer