Meld je aan bij het IVAK-netwerk!

Als hét cultuurnetwerk van Eemsdelta zijn we altijd op zoek naar nieuwe culturele partners uit deze gemeente als lesaanbieders, verenigingen & makers.

Je kunt je hieronder gratis(!) aanmelden bij het IVAK-netwerk.

Ik ben:

  Aanmelding lesaanbieder

  Wat leuk dat je als lesaanbieder in Eemsdelta je wilt aansluiten bij ons netwerk! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Informatie over je lessen:

  via een eigen locatie in Eemsdeltavia een Cultuurlokaal via IVAKIk geef lessen op aanvraag en heb dus geen vaste leslocatie


  Contactinformatie:


  *Deze gegevens worden achter knoppen op de website geplaatst.  Upload hieronder een foto voor je profiel (max 5 mb, jpg of png):  Ik sta toe dat IVAK mijn gegevens volgens AVG verwerkt in haar netwerkbestand en dat er een profiel voor mij wordt aangemaakt op de IVAK-website.


  Ik ontvang graag de partnersnieuwsbrief van IVAK (7-8 keer per jaar).


   Aanmelding maker

   Wat leuk dat je als maker in Eemsdelta je wilt aansluiten bij ons netwerk! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Informatie over je werk:   Contactinformatie:


   * Deze gegevens worden achter knoppen op de website geplaatst.   Upload hieronder een staande foto voor je profiel (max 5 mb, jpg of png):


   Ik sta toe dat IVAK deze gegevens volgens AVG verwerkt in haar netwerkbestand en dat er een profiel voor als maker wordt aangemaakt op de IVAK-website.


   Ik ontvang graag de partnersnieuwsbrief van IVAK (7-8 keer per jaar).
    Aanmelding vereniging

    Wat leuk dat je als vereniging in Eemsdelta je wilt aansluiten bij ons netwerk! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Informatie over de vereniging:    Contactinformatie:


    * Deze gegevens worden achter knoppen op de website geplaatst.    Upload hieronder een foto voor je profiel (max 5 mb, jpg of png):
    Ik sta toe dat IVAK deze gegevens volgens AVG verwerkt in haar netwerkbestand en dat er een profiel voor mijn vereniging wordt aangemaakt op de IVAK-website.


    Ik ontvang graag de partnersnieuwsbrief van IVAK (7-8 keer per jaar).