Je kunt je weer inschrijven voor de NSA!

20 apr 2022 | Nieuws

In de periode tussen de voorjaarsvakantie en de zomervakantie vinden er 4 blokken naschoolse activiteiten (NSA) plaats binnen de basisscholen in de Eemsdelta.

Tijdens de derde periode van ma 16 mei t/m vr 17 juni nemen 9 scholen deel aan de NSA. Op de desbetreffende scholen (Hiliglo, Klim-op, Olingertil, OPwierde, Farmsumerborg, ’t Maar, WIJland, Spriknust en de Kronkelaar) zijn er folders uitgedeeld waarop staat voor welke activiteiten de kinderen zich kunnen opgeven.

Aanmelden voor deze periode kan t/m zo 8 mei via de website van IVAK. Vol = vol. Let op: je kunt je alleen opgeven voor activiteiten op je eigen school.

Dus wil jouw kind graag 4 weken lang naschoolse muzieklessen/yogalessen/vloglessen/danslessen/theaterlessen/technieklessen of beeldende lessen volgen? Kijk dan eerst even op deze pagina om te zien of de school van jouw kind er tussen staat en
meld hem/haar dan daarna aan.

NB: Vanaf 2022 zijn de Toefkes & NSA samengevoegd, bekijk hier het desbetreffende nieuwsbericht.

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer