Toefkes & NSA gaan samen

Vanaf 2022 gaan de naschoolse culturele lessen Toefkes en de NSA samen!

Toefkes zijn de culturele naschoolse activiteiten die IVAK sinds schooljaar 2019-2020 organiseert in de voormalige gemeenten Loppersum en Delfzijl. Voor de voormalige gemeente Appingedam organiseerde IVAK al langer in samenwerking met de scholen in Appingedam, het Huis voor de Sport, Cadanz en de bibliotheken de naschoolse activiteiten onder de naam NSA.

Nu de drie gemeenten zijn samengegaan in de nieuwe gemeente Eemsdelta werd het ook tijd dat het culturele naschoolse aanbod samengevoegd wordt. Toefkes en NSA gaan verder onder de naam NSA.

Na de voorjaarsvakantie zullen de eerste culturele naschoolse activiteiten weer van start gaan. Hou onze website in de gaten voor de inschrijvingen.

Blog

JongGOUD Journaal schrijft…

Kinderreporter Alex van JongGOUD Journaal heeft tijdens de opening verschillende interviews afgenomen. Deze interviews zijn gepubliceerd in de nieuwsbrief van JongGOUD van juli 2023. We

Lees verder »
Inwoners

Project Grenzeloos genomineerd voor Gouden Prokkel

𝗛𝗲𝘁 𝗴𝗲𝘇𝗮𝗺𝗲𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗚𝗿𝗲𝗻𝘇𝗲𝗹𝗼𝗼𝘀 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝗻𝗼𝗺𝗶𝗻𝗲𝗲𝗿𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗚𝗼𝘂𝗱𝗲𝗻 𝗣𝗿𝗼𝗸𝗸𝗲𝗹! 💪👊 Een Gouden Prokkel is een waardering voor de meest bijzondere en inspirerende ontmoeting tussen

Lees verder »