Naschoolse activiteiten

Cultuur na schooltijd

IVAK is ook actief na schooltijd! Waarom? Zodat elk kind zijn eigen talenten en interesses kan ontdekken! Hier wordt natuurlijk op school ook al aandacht aan besteed, maar na schooltijd kunnen ze nog meer kennismaken met kunst & cultuur.

Is je kind helemaal enthousiast geworden tijdens één van de culturele activiteiten van Toefkes of NSA? Bekijk dan hier ons overzicht van lesaanbod in Eemsdelta en vind een lesaanbieder voor in de vrije tijd!

NSA Appingedam

Samen met diverse scholen in Eemsdelta, het Huis voor de Sport, Cadanz en de bibliotheken verzorgt IVAK naschoolse activiteiten.

Onze coördinatoren organiseren de invulling van de culturele activiteiten. Tevens zorgt IVAK voor de online inschrijving en de nodige informatie via de website.

Toefkes zijn de culturele naschoolse activiteiten die IVAK organiseert op diverse plekken voor basisschoolleerlingen in Eemsdelta.

Leerlingen kunnen aansluitend aan school leren striptekenen, gitaar spelen, dansen, fotograferen, zingen, acteren en nog veel meer!

Toefkes worden gehouden in blokken, die uit vier lessen bestaan, verdeeld over vier weken. De eerstvolgende Toefkes zijn van maandag 8 november t/m donderdag 2 december. De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels gesloten.