Naschoolse activiteiten

Cultuur na schooltijd

IVAK is ook actief na schooltijd! Waarom? Zodat elk kind zijn eigen talenten en interesses kan ontdekken! Hier wordt natuurlijk op school ook al aandacht aan besteed, maar na schooltijd kunnen ze nog meer kennismaken met kunst & cultuur.

Is je kind helemaal enthousiast geworden tijdens één van de culturele activiteiten van de NSA? Bekijk dan hier ons overzicht van lesaanbod in Eemsdelta en vind een lesaanbieder voor in de vrije tijd!

NSA

Samen met diverse scholen in Eemsdelta, Cadanz Welzijn, Het Huis voor de Sport, De Jonge Onderzoekers en de bibliotheken en Yoga verzorgt IVAK naschoolse activiteiten (NSA).

Onze coördinatoren organiseren de invulling van de culturele activiteiten. Tevens zorgt IVAK voor de online inschrijving en de nodige informatie via de website.

Leerlingen kunnen aansluitend aan school leren striptekenen, gitaar spelen, dansen, fotograferen, zingen, acteren en nog veel meer!

De NSA worden gehouden in blokken, die uit vier lessen bestaan, verdeeld over vier weken. De eerstvolgende NSA zullen verspreid plaatsvinden in de periode tussen de voorjaarsvakantie en de zomervakantie.

Vanaf 2022 zijn Toefkes & NSA samen gegaan onder de naam NSA. Klik hier voor meer informatie.