IVAK Academy voor verenigingen op 6 oktober

10 okt 2022 | Nieuws

Op donderdag 6 oktober vond er een IVAK Academy plaats voor de culturele verenigingen/organisaties van Eemsdelta: Verenigingen, laat je zien!

Petra Bos en Maaike Falkena van IVAK voorzagen van marketingtips over o.a. hoe ziet een goede website er uit, welke kanalen kun je gebruiken en hoe maak je (gebruik van) een huisstijl.

Paula Mulder van KultuurLoket gaf introducties over de training Samen Slim Deelnemers Werven en over de workshop Fondsenwerving. Deze training en workshop zullen eind oktober/begin november plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op onze website – hier kun je je als vereniging/organisatie ook meteen aanmelden.*

*Aan de training ‘Samen Slim Deelnemers Werven’ kunnen maximaal 10 verenigingen deelnemen! Mocht er meer animo zijn, zal er mogelijk een extra ronde worden georganiseerd.

Wil jij op de hoogte blijven van de IVAK Academy bijeenkomsten? Houd dan deze pagina in de gaten.

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer