Cultuurplatform Eemsdelta

KultuurLoket heeft van de provincie Groningen de opdracht gekregen om in iedere gemeente een Cultuurplatform op te zetten. Dit doen zij door lokale partijen bij elkaar te brengen die samen een Cultuurplatform vormen.

Een Cultuurplatform is een overleg waar lokale partijen uit het culturele veld zoals (amateurkunst)verenigingen, culturele instellingen, cultureel ondernemers, musea, kunstenaars en aanbieders van cultuureducatie en de gemeente elkaar ontmoeten en met elkaar spreken over de rol van kunst en cultuur in hun gemeente.

Eemsdelta is de volgende gemeente waar een cultuurplatform zal worden gevormd. KultuurLoket heeft in overleg met de gemeente en IVAK nu een opzet gemaakt voor het Cultuurplatform Eemsdelta. Binnenkort zullen alle lokale cultuuraanbieders, locaties en organisaties een mail ontvangen met een uitnodiging om zich aan te melden voor dit platform.

Houd je mail dus in de gaten. Heb je nu al vragen, neem dan contact op met onze Cultuurcoach amateurkunst en vrije tijd Carin Brenninkmeijer: cultuur@ivak.net

Inwoners

Week tegen Eenzaamheid

Het gevoel ‘erbij te horen’ en ‘ertoe te doen’ is voor ieder mens een basisbehoefte. In 2022 heeft IVAK het Pact tegen Eenzaamheid ondertekend en

Lees verder »