Waarmee kunnen wij je helpen?

24 okt 2022 | nieuws

Loop je rond met een creatief idee, waarvan je wellicht denkt dat deze niet uitvoerbaar is om uiteenlopende redenen? Of zou je graag een culturele activiteit willen organiseren samen met anderen, maar kan dit niet omdat er geen geschikte locatie is?

Schuif deze gedachten dan niet meteen aan de kant; via IVAK denken wij namelijk graag met je mee en kijken we samen naar de mogelijkheden! En wellicht blijkt jouw idee dan opeens wel uitvoerbaar te zijn.

Via IVAK kunnen wij je ook in contact brengen met andere creatievelingen en/of organisaties uit ons netwerk, kan jij via een Cultuurlokaal* laagdrempelig een ruimte huren voor culturele activiteiten, en mocht jij culturele cursussen verzorgen kunnen wij jou ook op onze website en in ons magazine vermelden. Dit kost jou helemaal niets!

Wil je graag dat we met je meedenken, zoek je een locatie of heb je een andere (cultureel gerelateerde) vraag?

Dan kun je contact met ons opnemen via cultuur@ivak.net of 06-51086371.

*Cultuurlokalen zijn lokalen binnen de basisscholen die beschikbaar worden gesteld voor culturele activiteiten buiten schooltijd. Deze Cultuurlokalen zijn verspreid over de hele gemeente Eemsdelta.

Meer berichten in: nieuws

logo Grenzeloos heeft een naam

logo Grenzeloos heeft een naam

Pssst, moet je horen! IK HEB EEN NAAM! EN HIJ IS MOOOOIIII! Ik ben echt zo ontzettend blij en trots! En weet je? Meer dan 150 mensen hebben speciaal voor mij nagedacht over een naam voor mij. Als...

Lees meer
terugblik op Erfenis van de Stilte

terugblik op Erfenis van de Stilte

Theatermaker Afra Rijkhoff blikt terug op de voorstelling Erfenis van de Stilte. “Wat was dit een goede eerste pilot. Beter dan we ooit hadden mogen hopen! Onze spelersgroep was echt een ontzettende...

Lees meer