Tijdelijke compensatieregeling gemeente

4 okt 2021 | nieuws

T/m 10 oktober kun je als culturele instelling of evenementenorganisatie in Eemsdelta compensatie aanvragen voor schade door de coronamaatregelen tijdens het eerste halfjaar van 2021.

Hoe hoog het compensatiebedrag is hangt af van de grootte van de instelling of organisatie en hoeveel subsidie die krijgt van de gemeente op jaarbasis.

De gemeente Eemsdelta wil graag dat culturele instellingen en evenementenorganisaties in stand worden gehouden en dus ook toegankelijk blijven voor inwoners. De vergoeding kan gebruikt worden om schade te compenseren of te investeren in een nieuwe aanpak.

Amateurkunstvereniging of kleine evenementorganisatie? Ook dan kun je in aanmerking komen voor compensatie. Dit gaat om een eenmalige vaste vergoeding.

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Eemsdelta.

Meer berichten in: nieuws

logo Grenzeloos heeft een naam

logo Grenzeloos heeft een naam

Pssst, moet je horen! IK HEB EEN NAAM! EN HIJ IS MOOOOIIII! Ik ben echt zo ontzettend blij en trots! En weet je? Meer dan 150 mensen hebben speciaal voor mij nagedacht over een naam voor mij. Als...

Lees meer
terugblik op Erfenis van de Stilte

terugblik op Erfenis van de Stilte

Theatermaker Afra Rijkhoff blikt terug op de voorstelling Erfenis van de Stilte. “Wat was dit een goede eerste pilot. Beter dan we ooit hadden mogen hopen! Onze spelersgroep was echt een ontzettende...

Lees meer