Te oud om kunst te beoefenen? Dacht het niet!

1 nov 2021 | nieuws

Vaak wordt door volwassen de leeftijd gebruikt als excuus om niet te beginnen aan het beoefenen van kunst en deelname aan cultuur. Maar cultuurparticipatie is niet alleen iets voor kinderen en jongeren. Je bent namelijk nooit te oud om te leren!

Wil je graag één op één met een docent aan de slag of wil je juist graag samen met anderen een creatieve cursus volgen, het kan allebei. En wist je dat kunstbeoefening goed is voor je gezondheid? Je traint je hersenen en het werkt stressverlagend.

Verspreid over de hele gemeente Eemsdelta worden er culturele lessen aangeboden voor alle leeftijdsgroepen! Dit zijn kort- en langlopende cursussen. Ook zijn er veel amateurkunstverenigingen waarbij je kunt aansluiten.


Kijk hier voor het aanbod bij jou in de omgeving op de website van IVAK.

Meer berichten in: nieuws

logo Grenzeloos heeft een naam

logo Grenzeloos heeft een naam

Pssst, moet je horen! IK HEB EEN NAAM! EN HIJ IS MOOOOIIII! Ik ben echt zo ontzettend blij en trots! En weet je? Meer dan 150 mensen hebben speciaal voor mij nagedacht over een naam voor mij. Als...

Lees meer
terugblik op Erfenis van de Stilte

terugblik op Erfenis van de Stilte

Theatermaker Afra Rijkhoff blikt terug op de voorstelling Erfenis van de Stilte. “Wat was dit een goede eerste pilot. Beter dan we ooit hadden mogen hopen! Onze spelersgroep was echt een ontzettende...

Lees meer