Cultureel aanbod

Lesaanbieders

Waar zou jij graag beter in willen worden: is het muziek, dans, beeldende kunst, theater?! Of kun je niet kiezen?
Geen zorgen: IVAK heeft al het cultureel aanbod in de gemeente Eemsdelta voor jou op een rijtje gezet. Hier vind je het overzicht van alle lesaanbieders die zijn aangesloten bij het netwerk van IVAK. Check hun website of neem direct contact met ze op. En wie weet blink jij over een tijdje wel uit in het spelen van djembé of maak je de vetste striptekeningen!

Verenigingen

Er zijn allerlei soorten culturele verenigingen actief in Eemsdelta: hier vind je ons overzicht van alle verenigingen, die zijn aangesloten bij het netwerk van IVAK - van popkoren tot fotoclubs.

Verenigingen zijn altijd op zoek naar meer leden; dus meld je aan & maak met z’n allen kunst & cultuur! Je hoeft niet bang te zijn dat je niet goed genoeg bent; bij alle verenigingen staat gezelligheid voorop. Van jong tot oud: iedereen is welkom!

Dus neem snel contact op met de vereniging die bij jou past en sluit je aan!

Cultuurmatch

Wil je weten welke lessen & cursussen je kunt volgen bij jou in de buurt? Of heb je geen tijd of zin om de hele lijst van lesaanbieders door te scrollen? Maak dan gebruik van onze Cultuurmatchmaker!

Vind jouw ultieme cultuurmatch: vul je interesse, voorkeur en leeftijd in & krijg direct op je scherm te zien welke lessen bij jou passen! Vind nu jouw cultuurmatch!.