PPO-regeling Kunstraad Groningen

6 dec 2021 | Nieuws

De Provincie Groningen verruimt de bijdrage voor professionele ontwikkeling en scholing voor Groningse ZZP’ers.

Platform ACCT, Provincie Groningen en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap trekken samen op om ZZP’ers financieel eenvoudiger toegang te geven tot het ontwikkelingsprogramma Permanente Professionele Ontwikkeling (werktuig PPO).  Met tijdelijk extra financiële steun willen beide overheden de ZZP’ers voor de culturele sector behouden én hen uitdagen zich blijvend te scholen en te ontwikkelen.

Culturele en creatieve ZZP’ers wonend in de provincie Groningen kunnen tot 1 januari 2022 een aanvraag indienen bij de Kunstraad Groningen voor cofinanciering van een gehonoreerde PPO-aanvraag. Het Platform ACCT kent maximaal 1/3e deel van de totale kosten toe en via de Kunstraad Groningen kunt u een aanvraag indienen voor een aanvullende bijdrage tot maximaal 90% van de totale kosten, tot een maximum van €3.600 per jaar.

Ga voor meer informatie ga naar: https://www.kunstraadgroningen.nl/subsidies/PPO-regeling.php

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer