Ostfriesischer Chorverband viert 160-jarig jubileum samen met koren Eemsdelta

13 dec 2021 | nieuws

Het Ostfriesischer Chorverband viert in het jaar 2022 haar 160-jarig bestaan.

Zij willen dit jubileum vieren en hebben hiervoor een omvangrijk programma samengesteld, die grensoverschrijdend plaats zal vinden. Onder het motto “Buren zonder grenzen” zullen Duitse en Nederlandse koren meewerken aan dit evenement.

Eén van de programma onderdelen van het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 17 september 2022. Hieraan zullen diverse shantykoren van de Eemsdelta deelnemen. Samenwerking tussen de koren uit het Ostfriesischer Duitsland en Eemsdelta zal centraal staan.

Meer berichten in: nieuws

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Tijdens de zomervakantie is IVAK van maandag 22 juli tot maandag 2 september gesloten.   Een heel fijne vakantie toegewenst! 

Lees meer
langs de Mooie Muren van Stadskanaal

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen...

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer