Orkestleden gezocht voor projectorkest ‘Het Geluid van Eemsdelta’    

5 apr 2022 | Nieuws

Op zondag 19 juni zal het muziekstuk ‘Het Geluid van Eemsdelta’ in première gaan! 

Aan het begin van 2021 konden inwoners van Eemsdelta geluiden die zij kenmerkend vonden voor deze omgeving insturen via IVAK: Wat is het Geluid van Eemsdelta? Alles kwam voorbij: van de meeuwen in Delfzijl tot de kerkklokken van Appingedam.

Leden van diverse muziekverenigingen uit Eemsdelta vormen samen een projectorkest en zullen onder leiding van Frans-Aert Burghgraef dit exclusieve muziekstuk, gecomponeerd door Arend Gerds, uitvoeren.

Dit zal zich allemaal afspelen in een levend decor gemaakt door Paula Biemans en Jorien Ketelaar: 10 kunstenaars zullen live op de beweging van de muziek non-stop gaan tekenen wat groots geprojecteerd gaat zal worden in de zaal.

Wil jij als muzikant meespelen in het projectorkest?* Meld je dan voor 22 april via hier aan!

*Meespelen in het projectorkest kan als je een instrument bespeelt die past binnen een harmonieorkest, fanfare, brassband of slagwerkensemble en je minimaal 4 jaar speelervaring hebt.

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer