GEWEEST: Meld je aan voor de nieuwe IVAK Academy!

4 feb 2022 | nieuws

IVAK wil graag een beter beeld krijgen van je wensen en toekomstplannen. Het coronavirus en de daarmee gemoeide maatregelen blijven al bijna twee jaar impact hebben op ons dagelijks leven. Wij zijn nieuwsgierig naar hoe je dit beleeft en wat dit betekent voor je toekomstige werkpraktijk. 

Hoe gaat het met je? Waar ben je trots op? Waar loop je tegen aan?

Wat is je toekomstperspectief op dit moment?

Door vanuit deze vragen het gesprek aan te gaan willen wij onze dienstverlening nog beter laten aansluiten op de behoefte van ons netwerk. 

Via IVAK werken we voornamelijk binnen drie domeinen: het onderwijs (basis en voortgezet), cultuur in vrije tijd (lessen en workshops, verenigingen, etc.) en het sociaal domein. Graag delen wij met jou waar we staan en zijn we benieuwd of wij jou kunnen inzetten in één of meer van onze lopende projecten. De focus ligt tijdens deze bijeenkomst op cultuur in vrije tijd en het sociaal domein.

Wij nodigen je graag uit voor deze netwerkbijeenkomst op donderdag 17 februari 2022 van 10:00-12:00 uur. De locatie bepalen wij later a.d.h.v. het aantal aanmeldingen.

Programma 

9:30                Inloop
10:00              Opening bijeenkomst
10:05              Voorstelrondje + hoe gaat het?

10.30              Toekomstperspectief en behoefte

11.15              Wat zijn de lopende projecten bij IVAK en wie kan daar een rol in spelen?

11.50              Afsluiting                  


Wil jij hier graag bij zijn? Laat het weten door te mailen naar cultuur@ivak.net. Dit kan tot maandag 14 februari 2022. Na aanmelden ontvang je een bevestiging.

Kan je niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn maar wil je wel graag met ons in gesprek? Dan kan dat natuurlijk! Stuur een mail naar cultuur@ivak.net.

Meer berichten in: nieuws

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Tijdens de zomervakantie is IVAK van maandag 22 juli tot maandag 2 september gesloten.   Een heel fijne vakantie toegewenst! 

Lees meer
langs de Mooie Muren van Stadskanaal

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen...

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer