Meld je aan bij de Kultuurcentrale!

14 dec 2021 | nieuws

Maak je kunst en cultuur (mogelijk)? En woon je in Groningen? Maak dan snel een profiel aan op de Kultuurcentrale – een digitale ontmoetingsplek waar je in contact kan komen met andere culturele Groningers.

Ga naar de website van de Kultuurcentrale en klik bovenaan op ‘profiel aanmaken’. Vul vervolgens je gegevens in en maak jezelf zichtbaar! Bekijk vraag en aanbod en ontvang nieuws op basis van jouw voorkeuren.

De Kultuurcentrale is een initiatief van het Kultuurloket: de verbindende schakel amateurs, professionals en instellingen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren.

Meer berichten in: nieuws

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Tijdens de zomervakantie is IVAK van maandag 22 juli tot maandag 2 september gesloten.   Een heel fijne vakantie toegewenst! 

Lees meer
langs de Mooie Muren van Stadskanaal

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen...

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer