Meld je aan als gastdocent via IVAK!

27 okt 2022 | Nieuws

Ben jij of ken jij een gastdocent die graag zijn of haar kennis en ervaring deelt met kinderen?  

Werk je het liefst met jonge kinderen die nog maar net op de basisschool zitten of juist met leerlingen in het voortgezet onderwijs? Heb jij hen iets speciaals te bieden, in de vorm van bijzondere opdrachten, apart materiaal waar je mee werkt of een heel eigen kijk op creativiteit?  

Dan zijn we op zoek naar jou!  

Het onderwijsteam van IVAK heeft contact met alle scholen en de gemeente Eemsdelta en kent hun vragen en wensen. Met een breed netwerk aan gastdocenten kunnen we een mooie match maken tussen de vraag van de scholen en de expertise van kunstdocenten. Als je je aansluit bij ons netwerk kom je bij ons op de website. Daar vind je ook andere gastdocenten, met wie je misschien samen kunt werken.  
Via IVAK Academy kun je lezingen, netwerkbijeenkomsten en workshops bijwonen. Het doel daarvan is o.a. kennis te delen, te inspireren en elkaar te ontmoeten.  

Wil je meer informatie of ons laten weten wat jij het onderwijs te bieden hebt? Mail naar Carin Brenninkmeijer via cultuur@ivak.net.

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer