Lesaanbieders en verenigingen gezocht voor de Cultuurmarkt via IVAK!

21 jun 2022 | nieuws

Op zondagmiddag 25 september zal de eerste Cultuurmarkt via IVAK gaan plaatsvinden. Via deze cultuurmarkt kunnen culturele lesaanbieders en verenigingen zich met hun aanbod presenteren aan de inwoners van Eemsdelta. Deze markt zal plaatsvinden in en om de Nicolaïkerk in Appingedam van 13:00 – 17:00 uur.

In de Nicolaïkerk is er de mogelijkheid voor koren en orkesten om op te treden en in de muziekkoepel is er ruimte voor workshops en optredens van ensembles (kleinere groepen). Op het marktplein zullen er kraampjes beschikbaar zijn voor jou als aanbieder, waar bezoekers meer informatie over jouw lessen of vereniging kunnen vinden.

De concrete invulling en het programma hangt af van het aantal aanbieders en verenigingen die zich opgeven.

Open les- en repetitieweek

Om het cultureel aanbod in Eemsdelta nog een verdere boost te geven zoeken we aanbieders en verenigingen die in de week aansluitend op de Cultuurmarkt (26-30 september) een open les of repetitie willen houden. Lesaanbieders zonder leslocatie kunnen hiervoor gebruik maken van de Cultuurlokalen: lokalen van basisscholen verspreid over de gemeente.

Voor zowel de Cultuurmarkt als deze open les- en repetitieweek zal er promotie gemaakt worden door IVAK. Je kunt tijdens natuurlijk ook je eigen flyers en ander materiaal meenemen.

Dus wil jij jouw lessen/workshops/vereniging aan het begin van het seizoen (extra) promoten? Geef je dan vóór vrijdag 24 juni op voor de Cultuurmarkt via IVAK!    Meer berichten in: nieuws