Hé Verenigingen en Lesaanbieders! Komen jullie ook op onze Cultuurmarkt staan?!

8 apr 2023 | Nieuws

Op zondagmiddag 17 september 2023 organiseert IVAK van 13:00 tot 17:00 uur haar tweede Cultuurmarkt.

Via deze Cultuurmarkt kunnen culturele lesaanbieders en verenigingen (jullie dus!) zich met hun aanbod presenteren aan de inwoners van Eemsdelta. De Cultuurmarkt vindt plaats rondom de Nicolaikerk en in het Oude Raadhuis van Appingedam.

Tijdens de Cultuurmarkt is er de mogelijkheid voor koren en orkesten om op te treden. Daarnaast is er in de muziekkoepel ruimte voor ensembles (kleinere groepen).

Zowel op het marktplein als rondom de kerk en in het Oude Raadhuis staan kramen waaraan jij of je vereniging een workshop kunt/ kunnen gaan verzorgen!
De kramen in het Oude Raadhuis zijn binnen en zijn beschikbaar voor de schilder- en fotoverenigingen om werk te exposeren.

Op het plein naast de Nicolaikerk zullen deze middag de corsowagens van Damsterdag 2023 tentoon worden gesteld. Een ware publiekstrekker, dus we vullen elkaar mooi aan.

De concrete invulling van het programma volgt in een later stadium, dit is namelijk afhankelijk van het aantal opgaves.

Wil jij jouw lespraktijk/ workshops/ vereniging aan het begin van het seizoen (extra) promoten?
Meld je dan vòòr 31 mei HIER aan!

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer