Gezelligheid tijdens eerste Cultuurmarkt via IVAK

26 sep 2022 | nieuws

Op zondag 25 september was dan eindelijk de eerste Cultuurmarkt via IVAK! De markt vond plaats in en om de Nicolaïkerk in Appingedam.

Culturele lesaanbieders en verenigingen uit Eemsdelta presenteerden zich en gaven diverse workshops. Er was o.a. de mogelijkheid om diverse instrumenten uit te proberen, kon je even scratchen als een echte DJ, zelf een hanger van vilt maken of even meedansen met de dansverenigingen. Ook was het een mooie gelegenheid voor de culturele aanbieders om elkaar te treffen.

Ondanks het herfstachtige weer was het een geslaagde middag!

Volgend jaar zal er wederom een Cultuurmarkt worden georganiseerd aan het begin van het cursusseizoen.

In de week van 26-30 september zullen diverse lesaanbieders en verenigingen hun deuren openzetten tijdens de Open les- en repetitieweek. Kijk hier voor de deelnemende aanbieders.

Meer berichten in: nieuws

logo Grenzeloos heeft een naam

logo Grenzeloos heeft een naam

Pssst, moet je horen! IK HEB EEN NAAM! EN HIJ IS MOOOOIIII! Ik ben echt zo ontzettend blij en trots! En weet je? Meer dan 150 mensen hebben speciaal voor mij nagedacht over een naam voor mij. Als...

Lees meer
terugblik op Erfenis van de Stilte

terugblik op Erfenis van de Stilte

Theatermaker Afra Rijkhoff blikt terug op de voorstelling Erfenis van de Stilte. “Wat was dit een goede eerste pilot. Beter dan we ooit hadden mogen hopen! Onze spelersgroep was echt een ontzettende...

Lees meer