Fonds voor Cultuurparticipatie

23 mei 2022 | Nieuws

Het Fonds voor Cultuurparticipatie wil cultuur toegankelijk maken voor iedereen en in haar ambitie zegt het fonds dat ze wil bijdragen aan gelijke kansen voor verschillende cultuurmakers, vormen van cultuur, manieren van maken en samenwerken.

Iedereen verdient de kans om op zijn of haar eigen manier met cultuur bezig te zijn. 

Om dat mogelijk te maken zijn er veel regelingen en steeds ook nieuwe regelingen die je kunt vinden op de website van het fonds: www.cultuurparticipatie.nl

Talentontwikkeling is zo’n nieuwe regeling. Het is een brede regeling waarin het fonds een impuls wil geven aan talentontwikkeling in informele netwerken. Door talenten en coaches in informeel georganiseerde disciplines en netwerken te ondersteunen krijgen ze de kans om hun kwaliteiten te herkennen, te erkennen én te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie over deze regeling en natuurlijk alle andere regelingen op de site van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Twijfel je, dan kun je altijd met een van de adviseurs van het fonds bellen.

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer