Even voorstellen: Inger van Til

11 mrt 2022 | nieuws

Mijn naam is Inger van Til en sinds december loop ik, vooral digitaal, rond bij IVAK!

Ik werk als zelfstandig adviseur cultuuronderwijs in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De vraag waar het voor mij altijd om draait is: wat heeft een school nodig om meer met kunst en erfgoed te gaan doen? Dat is telkens weer anders, want geen enkele school is hetzelfde.

Bij IVAK maak ik in deze maanden samen met alle culturele partners een brochure met een overzicht van het cultuureducatieve aanbod voor het basisonderwijs voor seizoen ’22 – ‘23. We noemen het De culturele schatkamer voor de scholen in Eemsdelta. Kunstenaars en culturele instellingen worden uitgenodigd hun activiteiten in de schijnwerpers te zetten. Ik ben verrast door het mooie aanbod dat ik nu dagelijks ontvang en kan niet wachten tot we het in juni met het onderwijs kunnen delen! 

Daarnaast stel ik samen met de coördinatoren Gino en Catrien en een klankbordgroep van icc’ers een podiumprogramma samen voor de scholen. We hopen dat we dit jaar nog een mooie voorstelling voor een deel van de groepen kunnen aanbieden, en volgend jaar natuurlijk een compleet programma voor alle groepen in het basisonderwijs.

Voor mij een feestje om met deze leuke opdrachten bezig te zijn en ik hoop nog veel nieuwe mensen te ontmoeten de komende maanden.

Meer berichten in: nieuws

logo Grenzeloos heeft een naam

logo Grenzeloos heeft een naam

Pssst, moet je horen! IK HEB EEN NAAM! EN HIJ IS MOOOOIIII! Ik ben echt zo ontzettend blij en trots! En weet je? Meer dan 150 mensen hebben speciaal voor mij nagedacht over een naam voor mij. Als...

Lees meer
terugblik op Erfenis van de Stilte

terugblik op Erfenis van de Stilte

Theatermaker Afra Rijkhoff blikt terug op de voorstelling Erfenis van de Stilte. “Wat was dit een goede eerste pilot. Beter dan we ooit hadden mogen hopen! Onze spelersgroep was echt een ontzettende...

Lees meer