Doe mee met de Week tegen Eenzaamheid!

4 okt 2021 | Nieuws

Dé eenzaamheid oplossen kan niemand, maar iemands eenzaamheid doorbreken kunnen we allemaal. In de Week tegen Eenzaamheid van 30 september tot en met 7 oktober 2021 wordt er in de gemeente Eemsdelta extra aandacht besteed aan dit thema.

Daarom doen de Cultuurgastjes een oproep aan jou om op een creatieve manier aandacht te besteden aan iemand die je lang niet gesproken hebt, maar je wel dierbaar is. Schrijf bijvoorbeeld een mooi gedicht, maak een tekening of een sieraad waarin je jouw blijk van waardering toont voor die persoon.

Deel je creatieve werk met ons via cultuurgastjes@ivak.net en wie weet vind jij dit ter inspiratie voor anderen terug op onze social media.

Meer weten over het thema eenzaamheid? Cadanz Welzijn organiseert een webinar gegeven door Agnes Schilder op 5 oktober van 15.00 – 16.00 uur. Opgeven kan door te mailen naar info@cadanzwelzijn.nl

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer