De repetities voor Het Geluid van Eemsdelta zijn begonnen!

13 jun 2022 | Nieuws

Afgelopen vrijdag kwamen bijna 40 muzikanten van verschillende muziekverenigingen uit de gemeente Eemsdelta samen om te repeteren voor het concert van Het Geluid van Eemsdelta. Samen vormen zij een uniek projectorkest dat de première gaat spelen van het gelijknamige muziekstuk, gecomponeerd door Arend Gerds. Zijn inspiratiebron? De geluiden die herkenbaar zijn voor de nieuwe gemeente Eemsdelta – aangedragen door de inwoners.

Alleen de repetitie in Wagenborgen al was indrukwekkend. Ada Tolboom, net komen werken bij IVAK, was aanwezig: Ik heb zeer aandachtig geluisterd naar de muziek gespeeld door muzikanten, die hiervoor nog nooit met elkaar hebben samengespeeld. Dat is natuurlijk best pittig. En nu, elkaar ontmoeten, samen lachen en een prachtig muziekstuk spelen. Dat belooft heel wat voor de uiteindelijk première!

Dus wil jij er ook bij zijn?! Reserveer dan je gratis kaarten via www.eemsdorp.nl/muziek of https://www.eventbrite.nl/e/344110552927.

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer