Cultuurmarkt via IVAK editie 2023 groot succes

20 sep 2023 | nieuws

Afgelopen zondag 17 september is de tweede editie van de ‘Cultuurmarkt via IVAK’ georganiseerd.
Culturele lesaanbieders en verenigingen uit Eemsdelta presenteerden zich rondom de Nicolaïkerk en in het Oude Raadhuis in Appingedam.

Er waren muzikale optredens, dans acts, je kon een portret laten schilderen of juist een stripkarakter leren tekenen, een muziekinstrument uitproberen en je fantasie loslaten op een heus stoepkrijtkleed van 16 meter lang.

De aankleding van het terrein en de hapjes werden verzorgd door bewoners van het AZC Delfzijl in samenwerking met Knie & Co van De Zijlen uit Appingedam.
Straattheatergezelschap Calimero zorgde voor een extra gezellige sfeer.

Naast de Cultuurmarkt waren uiteraard de corsowagens van Damsterdag op Kerkplein West te bewonderen.

Het doel van de Cultuurmarkt is om de inwoners van Eemsdelta laagdrempelig in contact te brengen met de culturele aanbieders in Eemsdelta.
Na afloop van de markt gaven meerdere aanbieders aan dat zij aanvragen voor proeflessen hadden.

Missie geslaagd en op naar de volgende Cultuurmarkt in 2024!

 

Meer berichten in: nieuws

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Tijdens de zomervakantie is IVAK van maandag 22 juli tot maandag 2 september gesloten.   Een heel fijne vakantie toegewenst! 

Lees meer
langs de Mooie Muren van Stadskanaal

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen...

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer