Bied naschoolse activiteiten aan via IVAK!

25 apr 2022 | nieuws

IVAK is ook actief na schooltijd! Waarom? Zodat elk kind zijn eigen talenten en interesses kan ontdekken. Op de scholen wordt hier natuurlijk ook al aandacht aan besteed, maar na schooltijd kunnen ze nog meer kennismaken met kunst en cultuur.
 

Samen met de scholen in Eemsdelta, Huis voor de Sport, Cadanz Welzijn en de bibliotheken verzorgt IVAK naschoolse activiteiten (NSA). Deze naschoolse activiteiten worden gehouden in blokken, die uit vier lessen bestaan, verdeeld over vier weken.
 

Geef jij bijvoorbeeld tekenles, dansles, theaterles, muziekles of een andere culturele of creatieve les? En lijkt het jou leuk om hierin naschoolse activiteiten aan te bieden?
 

Meld je dan nu aan als NSA-docent via onze coördinator cultuur in vrije tijd Carin Brenninkmeijer door te mailen naar: cultuur@ivak.net.

Meer berichten in: nieuws

logo Grenzeloos heeft een naam

logo Grenzeloos heeft een naam

Pssst, moet je horen! IK HEB EEN NAAM! EN HIJ IS MOOOOIIII! Ik ben echt zo ontzettend blij en trots! En weet je? Meer dan 150 mensen hebben speciaal voor mij nagedacht over een naam voor mij. Als...

Lees meer
terugblik op Erfenis van de Stilte

terugblik op Erfenis van de Stilte

Theatermaker Afra Rijkhoff blikt terug op de voorstelling Erfenis van de Stilte. “Wat was dit een goede eerste pilot. Beter dan we ooit hadden mogen hopen! Onze spelersgroep was echt een ontzettende...

Lees meer