Creatieve materialen gezocht!

Een halfjaar geleden is het idee voor Kans & Kunst ontstaan; een kunstfaciliteit in Delfzijl, waarbij het mogelijk zou zijn om je te kunnen ontwikkelen in de creatieve sector. Dit zou doormiddel van workshops en lessen kunnen, maar ook zullen we diverse (kleine) evenementen en andere activiteiten organiseren. Bij ons draait het om inspireren, creëren en verbinding.

Na de oproepen in de kranten en op de radio, kwamen we met Jurgen van Tolie (Cultuurgastje bij IVAK) in contact. We hadden een afspraak gepland om verder te brainstormen. Hij stelde voor om ons in contact te brengen met diverse contactpersonen die ons wellicht verder konden helpen. Zo hebben we inmiddels een tijdelijke opstartlocatie toegewezen gekregen, die we binnenkort gaan bezichtigen. Hiermee kunnen we ons focussen op de start van Kans & Kunst, als in: we kunnen nu écht beginnen! En zonder Jurgen was dat nooit gelukt!

Maar… Nu zijn we druk op zoek naar knutselspullen en andere creatieve materialen: verf, kwasten, canvasdoeken, potloden, papier, karton, kralen, lappen stof… Noem ’t maar en we kunnen het heel goed gebruiken! We maken kunst met wat we krijgen! Wil jij graag iets aan ons doneren? Mail ons naar kansenkunst@hotmail.com. We zijn je erg dankbaar!