Wie ben jij?

3 nov 2021 | nieuws

Als culturele (les)aanbieder/maker heb je waarschijnlijk al een behoorlijk netwerk om je heen verzamelt. Mensen die aansluiten bij het werk dat jij dagelijks doet. Regelmatig doe je beroep op jouw bestaande netwerk, je kent elkaar en weet wat je aan elkaar hebt. Veelal bevinden jullie je in dezelfde kunstdiscipline.

Maar, hoe interessant kan het zijn om jouw netwerk uit te breiden met mensen die werkzaam zijn in andere kunstdisciplines? Denk bijvoorbeeld aan leuke cross-over projecten! Hiermee kun je een nieuw publiek bereiken en ook kan het jouzelf een andere kijk op dingen opleveren. Maar ook gewoon eens van gedachten wisselen met mensen buiten je netwerk kan soms heel verhelderend zijn en tot nieuwe inzichten leiden.

Op het partners-gedeelte van de IVAK-website worden regelmatig blogs geplaatst. We willen ook jou uitnodigen om een blog te schrijven om je zo voor te stellen aan de rest van het IVAK-netwerk. Wellicht levert dit jou een nog groter en meer divers netwerk op, en leidt dit tot mooie samenwerkingen in de toekomst!

Mocht je graag een blog willen schrijven, geef dit dan aan door een mail te sturen naar cultuur@ivak.net.

Meer berichten in: nieuws

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen...

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer