Wie ben jij?

3 nov 2021 | Nieuws

Als culturele (les)aanbieder/maker heb je waarschijnlijk al een behoorlijk netwerk om je heen verzamelt. Mensen die aansluiten bij het werk dat jij dagelijks doet. Regelmatig doe je beroep op jouw bestaande netwerk, je kent elkaar en weet wat je aan elkaar hebt. Veelal bevinden jullie je in dezelfde kunstdiscipline.

Maar, hoe interessant kan het zijn om jouw netwerk uit te breiden met mensen die werkzaam zijn in andere kunstdisciplines? Denk bijvoorbeeld aan leuke cross-over projecten! Hiermee kun je een nieuw publiek bereiken en ook kan het jouzelf een andere kijk op dingen opleveren. Maar ook gewoon eens van gedachten wisselen met mensen buiten je netwerk kan soms heel verhelderend zijn en tot nieuwe inzichten leiden.

Op het partners-gedeelte van de IVAK-website worden regelmatig blogs geplaatst. We willen ook jou uitnodigen om een blog te schrijven om je zo voor te stellen aan de rest van het IVAK-netwerk. Wellicht levert dit jou een nog groter en meer divers netwerk op, en leidt dit tot mooie samenwerkingen in de toekomst!

Mocht je graag een blog willen schrijven, geef dit dan aan door een mail te sturen naar cultuur@ivak.net.

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer