Verenigingen en cultuurmakers, meld je aan!

10 okt 2022 | nieuws

Donderdag 6 oktober werd via de IVAK Academy door Paula Mulder van KultuurLoket verteld over de inhoud van de training ‘Samen Slim Deelnemers Werven’ en de workshop ‘Fondsenwerving’.

Training Samen Slim Deelnemers Werven

De training ‘Samen Slim Deelnemers Werven’ is een training voor culturele verenigingen en organisaties van Eemsdelta. Deze training bestaat uit twee bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 26 oktober en woensdag 9 november van 20:00-21:30/22:00 uur. Kijk hier voor meer informatie over de inhoud van de training en meld je aan vóór 20 oktober.

Workshop Fondsenwerving

De workshop Fondsenwerving is een workshop voor culturele verenigingen en organisaties en cultuurmakers. De workshop vindt plaats op woensdag 2 november van 19:30-22:00 uur. Kijk hier voor meer informatie over de inhoud van de workshop en meld je aan vóór 27 oktober.

Deelname aan de training en workshop is gratis!

Meer berichten in: nieuws

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Tijdens de zomervakantie is IVAK van maandag 22 juli tot maandag 2 september gesloten.   Een heel fijne vakantie toegewenst! 

Lees meer
langs de Mooie Muren van Stadskanaal

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen...

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer