Verenigingen en cultuurmakers, meld je aan!

10 okt 2022 | Nieuws

Donderdag 6 oktober werd via de IVAK Academy door Paula Mulder van KultuurLoket verteld over de inhoud van de training ‘Samen Slim Deelnemers Werven’ en de workshop ‘Fondsenwerving’.

Training Samen Slim Deelnemers Werven

De training ‘Samen Slim Deelnemers Werven’ is een training voor culturele verenigingen en organisaties van Eemsdelta. Deze training bestaat uit twee bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 26 oktober en woensdag 9 november van 20:00-21:30/22:00 uur. Kijk hier voor meer informatie over de inhoud van de training en meld je aan vóór 20 oktober.

Workshop Fondsenwerving

De workshop Fondsenwerving is een workshop voor culturele verenigingen en organisaties en cultuurmakers. De workshop vindt plaats op woensdag 2 november van 19:30-22:00 uur. Kijk hier voor meer informatie over de inhoud van de workshop en meld je aan vóór 27 oktober.

Deelname aan de training en workshop is gratis!

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer