Toefkes & NSA gaan samen

12 jan 2022 | nieuws

Vanaf 2022 gaan de naschoolse culturele lessen Toefkes en de NSA samen!

Toefkes zijn de culturele naschoolse activiteiten die IVAK sinds schooljaar 2019-2020 organiseert in de voormalige gemeenten Loppersum en Delfzijl. Voor de voormalige gemeente Appingedam organiseerde IVAK al langer in samenwerking met de scholen in Appingedam, het Huis voor de Sport, Cadanz en de bibliotheken de naschoolse activiteiten onder de naam NSA.

Nu de drie gemeenten zijn samengegaan in de nieuwe gemeente Eemsdelta werd het ook tijd dat het culturele naschoolse aanbod samengevoegd wordt. Toefkes en NSA gaan verder onder de naam NSA.

Na de voorjaarsvakantie zullen de eerste culturele naschoolse activiteiten weer van start gaan. Hou onze website in de gaten voor de inschrijvingen.

Meer berichten in: nieuws

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Tijdens de zomervakantie is IVAK van maandag 22 juli tot maandag 2 september gesloten.   Een heel fijne vakantie toegewenst! 

Lees meer
langs de Mooie Muren van Stadskanaal

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen...

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer