Sluit je aan bij een vereniging!

13 okt 2022 | Nieuws

Samen met anderen dansen, zingen, muziek maken, acteren of schilderen is toch veel gezelliger dan dit in je eentje thuis te doen? Zeker nu de donkere dagen weer in aantocht zijn, is het fijn om een reden te hebben om het huis uit te gaan in de avond. Naast dat het gezellig is om met anderen je passie uit te oefenen heeft het lid zijn van een vereniging ook nog andere voordelen. Lees ze hieronder!

1. JE LEERT NIEUWE MENSEN KENNEN
Wanneer je je aansluit bij een vereniging leer je snel nieuwe mensen kennen door alle activiteiten en evenementen. Ze zeggen dan ook niet zomaar dat je in een vereniging vrienden voor het leven maakt!

2. JE BOUWT EEN NETWERK OP
Naast alle vriendschappen bouw je ook een hele kring met kennissen op. Dit kan ook handig zijn voor je leven buitenom de vereniging.

3. JE KUNT JOUW PASSIE DELEN
Je kunt met andere leden voluit over jullie gedeelde interesse(s) praten en deze samen uitoefenen, wat voor saamhorigheid zorgt.

4. JE DOET ERVARING OP
Wanneer je lid bent van een vereniging zal je altijd nieuwe dingen leren en geïnspireerd worden. Ook zijn er een aantal commissies waaraan je kunt deelnemen. Dit is vaak heel leuk om te doen en staat ook nog eens goed op je cv! Uiteraard kun je ook lid zijn zonder dat je in een commissie zit.

5. JE HEBT ALTIJD WAT TE DOEN
De wekelijkse bijeenkomsten, uitvoeringen of tentoonstellingen; als lid van een vereniging verveel jij je nooit!

Misschien overweeg je na het lezen van deze oproep om lid te worden van een culturele vereniging?
Ook wanneer je iets nog niet kunt, maar wel heel graag wilt kunnen, kan je lid worden van een vereniging!

In ons IVAK-magazine stellen de verenigingen zich aan je voor. Of kijk hier voor een online overzicht van culturele verenigingen in Eemsdelta.

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer