Kom jij ook in het IVAK-magazine?!

25 mrt 2022 | Nieuws

Hé cultuuraanbieder, kom jij ook in het IVAK-magazine?!

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een ‘cultuur beleef je via IVAK’-magazine voor het aankomende seizoen 22/23. Deze culturele bewaargids zal in grote getale gedrukt worden en rond september huis-aan-huis verspreid worden in de gehele gemeente Eemsdelta. Een uitgelezen kans dus om je te laten zien aan iedere inwoner, van jong tot oud!
Meer weten? Lees dan hieronder verder!

Graag willen wij zoveel mogelijk cultuuraanbieders uit Eemsdelta laten zien, dus vragen we je om dit formulier op onze website in te vullen. Op de IVAK-website staan veel van jullie – lesaanbieders, makers & verenigingen – al genoemd, dus het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is toestemming geven dat we jouw profiel – kosteloos – in het magazine publiceren. Daarnaast kun je aangeven of je het leuk zou vinden om met een interview in ons blad te komen!

Sta je nog niet op onze website, maar wil je wel graag in het magazine komen? Geef dit aan in het formulier en vul de benodigde gegevens in, zodat je voortaan op onze website vermeld wordt én in het magazine verschijnt.

Heb je vragen of opmerkingen over het magazine en/of website? Stuur dan een
mailtje naar marketing@ivak.net.

Meer berichten in: Nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer