Instrumentenfonds

Wat is het?

Via het Eemsdelta Instrumentenfonds van IVAK kun je allerlei instrumenten huren voor je muziekles. Dus wil je graag op gitaarles, maar is het aanschaffen van een gitaar te duur of wil je eerst uitvinden of het wat voor je is? Maak dan gebruik van dit fonds!

Hoe werkt het?

Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

- Je woont in de gemeente Eemsdelta

- De lessen worden door de docent gegeven in de gemeente Eemsdelta

- Het instrument moet worden aangevraagd door je docent

Hier vind je een overzicht van de beschikbare instrumenten en de huurkosten.

Voor wie is het?

Voor alle inwoners van de gemeente Eemsdelta. Voor kinderen t/m 18 jaar is het huren van een instrument het eerste lesjaar zelfs gratis!

Wat moet ik nog meer weten?

T/m 18 jaar kun je voor een heel schooljaar (in de periode van september tot juli) gratis een instrument lenen! Wil je nog een jaar extra een instrument lenen? Dat kan! Mits het instrument beschikbaar is. Het tweede jaar subsidieert IVAK 50% van de huurkosten.

Ben je 19 jaar of ouder? Ook voor jou geldt dan korting voor het huren van een instrument! Voor de eerste 3 maanden geeft IVAK 25% korting op de huurkosten. Vervolgens kan je er voor kiezen het instrument in te leveren, of nog verder te huren voor het resterende jaar. In dat geval betaal je nog 7 maanden de huur zelf (7/10 deel van het jaarbedrag). Hier zit dan geen korting meer op.

Wil je een instrument gaan huren?

Download dan hieronder je huurovereenkomst – vul het formulier in en stuur het vervolgens naar instrumentenfonds@ivak.net .

Download hier de huurovereenkomsten:
Huurovereenkomst Instrumentenfonds – kind (t/m 18 jaar)
Huurovereenkomst Instrumentenfonds – volwassene (vanaf 19 jaar)

Heb je nog vragen over het instrumentenfonds?

Stuur dan even een mailtje naar instrumentenfonds@ivak.net en we helpen je graag verder!