KC Noord doet mee aan Het Kerst Muziekgala!

Foto: AVROTROS

Foto: AVROTROS

Dat muziek belangrijk is voor het team van Kindcentrum Noord was al langer duidelijk: enkele jaren geleden hebben ze subsidie aangevraagd om een nieuwe methode aan te schaffen. Het budget werd ook gebruikt om die goed te leren gebruiken. De vakspecialist van IVAK heeft de school daarin ondersteund met voorbeeldlessen en gezamenlijke lessen die steeds werden besproken en geëvalueerd. Wat wil je leren, wat vind je belangrijk voor jouw klas, welke muzikale activiteiten uit de methode passen daarbij, hoe gebruik je het digibord, wanneer en hoe deel je instrumenten uit, etc.  

Wat fantastisch is het dan dat een van de groepen van die school is geselecteerd om deel te nemen aan de grote finale van ‘Het Kerst Muziekgala 2021’. Ze gaan optreden voor niemand minder dan Koningin Máxima! Dat alleen al is een felicitatie waard. Heel veel succes bij de opname!  

Inwoners

Week tegen Eenzaamheid

Het gevoel ‘erbij te horen’ en ‘ertoe te doen’ is voor ieder mens een basisbehoefte. In 2022 heeft IVAK het Pact tegen Eenzaamheid ondertekend en

Lees verder »