Schrijf je nu in voor naschoolse activiteiten!

1 dec 2022 | nieuws

Halverwege januari gaat er weer een nieuwe serie naschoolse activiteiten van start op 13 basisscholen in Eemsdelta. Leerlingen hebben eind november via hun school een boekje meegekregen met het overzicht van activiteiten en kunnen zich vervolgens hiervoor inschrijven toten met maandag12 december via de IVAK-website.

IVAK heeft samen met Cadanz Welzijn, de Jonge Onderzoekers en Lijvkinderyoga een programma samengesteld waaraan alle leerlingen in Eemsdelta kunnen deelnemen, ongeacht de school waar ze zelf naar toe gaan.

In oktober en november werden er op 11 scholen en Kindcentra gedurende vier weken 23 workshops aangeboden; in januari en februari zullen dit 46 workshops zijn op 13 verschillende scholen.

In het eerste blok in het schooljaar 2022 – 2023 waren er ongeveer 130 kinderen die deelnamen. De scholen en leerlingen moesten nog even wennen aan de post-corona-periode waarin ze weer bij alle workshops op alle scholen terecht kunnen (en niet alleen hun eigen school), dus we verwachten dat het uitgebreide aanbod in 2023 nog veel meer deelnemers zal aantrekken.

De reacties van zowel leerlingen als scholen zijn tot nu toe in ieder geval heel positief: “erg leuk”, “heel goed”, “ook veel enthousiasme bij ouders”.

Benieuwd naar het aanbod of wil je je graag inschrijven? Klik dan hier!

Meer berichten in: nieuws

terugblik op Erfenis van de Stilte

terugblik op Erfenis van de Stilte

Theatermaker Afra Rijkhoff blikt terug op de voorstelling Erfenis van de Stilte. “Wat was dit een goede eerste pilot. Beter dan we ooit hadden mogen hopen! Onze spelersgroep was echt een ontzettende...

Lees meer