IVAK Academy marketing voor culturele organisaties

17 okt 2023 | nieuws

in samenwerking met KultuurLoket

Maandag 9 oktober vond de workshop Marketing voor culturele organisaties plaats in Multifunctioneel Centrum (MFC) Kabzeël, Appingedam.

Voorafgaand aan de workshop hadden de deelnemers als huiswerk de opdracht gekregen om na te denken over de missie, de droom, wie zijn we, wat onderscheid ons.

Onder leiding van workshopleider Marije Schrage gingen de deelnemers aan de slag met het opstellen van een persoonlijk PR plan.
Onderwerpen als valkuilen, doelgroep, planning en welke middelen zet je in kwamen aan de orde. Men ging creatief aan de slag om op een beeldende manier uiting te geven aan de huidige situatie en waar men naartoe wil werken.

De ervaringen werden plenair met elkaar besproken, zo konden de deelnemers ervaringen uitwisselen en elkaar tips geven. We kijken terug op een leerzame bijeenkomst.

Meer berichten in: nieuws

Help, ik ben mijn naam kwijt!

Help, ik ben mijn naam kwijt!

“Wie ik ben? Ik ben het logo van het project Grenzeloos. Ik ben gemaakt door Melanie, zij werkt in het atelier van Cosis in Appingedam. Ik ben leuk, vrolijk, grappig, cool, maar ook heel stoer en...

Lees meer