IVAK Academy lost op! – 13 april

4 apr 2022 | nieuws

Vanuit de winkeliersvereniging Appingedam is er behoefte aan aantrekkelijke aankleding van de Dijkstraat – zeker nu de kerstverlichting verdwenen is en er op dit moment verbouwingen plaatsvinden in het kader van de versterkingsoperatie.  

Met als doel om mensen de straat in te trekken en een aangenaam verblijf te faciliteren. Het liefst het (winkelend) publiek ook betrokken bij de aankleding en verbeeldt het een uitstraling die typisch past bij Appingedam.  

Vraag: Hoe kunnen wij de Dijkstraat in Appingedam aantrekkelijk aankleden?  

In het kader van ‘IVAK Academy lost op!’ vragen wij 4 creatieve ondernemers uit de gemeente Eemsdelta om samen te brainstormen over deze vraag met als doel om 4 concrete ideeën aan de winkeliersvereniging voor te leggen. 

Dan doen wij op 13 april van 14.00 – 17.00 uur. Als creatieve ondernemer krijg je voor deze middag €125,- ex btw. Wil jij je hiervoor opgeven? Stuur dan een mail naar jurgen@ivak.net 

Bij veel aanmeldingen selecteren wij op basis van een divers mogelijke samenstelling aan creatieve ondernemers. We hopen dit vaker te doen, dus als het deze keer niet lukt zetten wij je creatieve denkkracht graag in bij een volgende ‘IVAK Academy lost op!’. 

Meer berichten in: nieuws