Hoe gaan we de subsidies verdelen?

14 jun 2022 | nieuws

De afgelopen weken zijn er drie bijeenkomsten geweest met onder anderen amateurverenigingen en cultuuraanbieders over de harmonisatie van de subsidies die de gemeente jaarlijks vertrekt.

De voormalige gemeente Delfzijl had andere subsidievoorwaarden dan de voormalige gemeente Appingedam en Loppersum had weer andere voorwaarden dan Delfzijl en Appingedam. Na de herindeling is de nieuwe gemeente wettelijk verplicht om binnen twee jaren de subsidievoorwaarden te harmoniseren, oftewel gelijk te trekken.

Dat heeft natuurlijk consequenties. Daar wil de gemeente graag met jullie over in gesprek.

Heb je nog geen tijd gehad of heb je de brief gemist?

Er is nog 1 avond voor partijen die nog niet zijn geweest. Dat is maandag 20 juni van 19.30 – 21.30 uur in Kabzëel.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 juni 2022. Hiervoor kun je mailen naar Antje Kazemier via antje.kazemier@eemsdelta.nl. Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen.

Meer berichten in: nieuws

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Tijdens de zomervakantie is IVAK van maandag 22 juli tot maandag 2 september gesloten.   Een heel fijne vakantie toegewenst! 

Lees meer
langs de Mooie Muren van Stadskanaal

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen...

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer