Bied naschoolse lessen aan via IVAK!

20 dec 2021 | nieuws

IVAK is ook actief na schooltijd! Waarom? Zodat elk kind zijn eigen talenten en interesses kan ontdekken. Op de scholen wordt hier natuurlijk ook al aandacht aan besteed, maar na schooltijd kunnen ze nog meer kennismaken met kunst en cultuur.

Samen met de scholen in Eemsdelta, Huis voor de Sport, Cadanz Welzijn en de bibliotheken verzorgt IVAK naschoolse activiteiten (NSA). Deze naschoolse activiteiten worden gehouden in blokken, die uit vier lessen bestaan, verdeeld over vier weken.

Geef jij bijvoorbeeld tekenles, dansles, theaterles of muziekles? En lijkt het jou leuk om naschoolse lessen aan te bieden?

Meld je dan nu aan als NSA-docent via onze coördinator cultuur in vrije tijd Carin Brenninkmeijer door te mailen naar: cultuur@ivak.net.

Meer berichten in: nieuws

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Tijdens de zomervakantie is IVAK van maandag 22 juli tot maandag 2 september gesloten.   Een heel fijne vakantie toegewenst! 

Lees meer
langs de Mooie Muren van Stadskanaal

langs de Mooie Muren van Stadskanaal

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen...

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer