Kunnen wij je helpen?

Als dé culturele netwerkorganisatie van Eemsdelta staat IVAK veel in contact met het culturele veld in de gemeente Eemsdelta. Via IVAK is het dus ook makkelijk om verbindingen te maken. IVAK wordt regelmatig benaderd door instanties en organisatoren van bijvoorbeeld evenementen met de vraag of wij mensen in ons netwerk hebben die interessant kunnen zijn voor desbetreffende organisaties. Om een goed beeld te krijgen welke mensen geschikt zouden zijn gaat IVAK het gesprek aan met deze organisatie. Wanneer dit gewenst is kunnen wij tijdens dit gesprek kunnen wij ook meedenken en adviseren.

Zo is IVAK onlangs benaderd door Festival BorgSfeer en heeft meegedacht over de invulling hiervan. BorgSfeer is een eendaags festival met een lokaal en regionaal karakter. Op 18 juni 2022 organiseren zij hun tweede editie en deze editie staat in het teken van Het Wad. Er is aandacht voor ‘wadden’kunst en naast de muzikale optredens is er straattheater, worden er verhalen verteld en zijn er foodtrucks aanwezig.

Mocht jij ook iets met een culturele inslag willen organiseren en kun je wat hulp gebruiken wat betreft de invulling? Dan kun je contact opnemen met IVAK via cultuur@ivak.net. We denken graag met je mee en kunnen je in contact brengen met ons netwerk!