langs de Mooie Muren van Stadskanaal

9 jul 2024 | nieuws, Trots op je Thuis

Helemaal in stijl vertrok de kersverse projectgroep Trots op je Thuis voor een street art excursie naar Stadskanaal, naar de 6 Mooie Muren van Stadskanaal. Doel: elkaar ontmoeten, beter leren kennen en inspiratie opdoen.

We vertrokken vanuit Delfzijl Noord, Dijkzichtflat, in de stromende regen, maar de stemming was goed, heel goed. Excursieleider Ada Tolboom begon met zichzelf voorstellen. We moesten onze stemmen verheffen om boven de neerstortende regen op het autodak uit te kunnen komen. Edo Ladage vertelde, vervolgens Amanda de Noord, Irma Meijer en als laatste Andrea Nieboer. Mooie, persoonlijke verhalen in de veiligheid van een auto, waarvan drie opeengedrukt op de achterbank. Het was inderdaad wel een beetje krap daar achterin!

Gewapend met 4 mooie roze paraplu’s en 1 donkerblauwe liepen we langs de Mooie Muren, waar Ada alles kon vertellen over de muren en waar Edo, Amanda, Irma en Andrea alles konden vragen. Over de aanpak, de kosten, de street artists, over de bewoners, anekdotes, over alles. Wat een mooie en waardevolle start van een project. Echt een aanrader!

Meer berichten in: nieuws | Trots op je Thuis

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Tijdens de zomervakantie is IVAK van maandag 22 juli tot maandag 2 september gesloten.   Een heel fijne vakantie toegewenst! 

Lees meer
KIEK ONS Baaierm

KIEK ONS Baaierm

Bierum lijkt het einde van de wereld, maar voor ons, de jeugd in Bierum, is het juist het begin van de wereld en hier woont een heleboel leuke jeugd met allemaal verschillende interesses. Wij maken...

Lees meer