Wegens succes geprolongeerd: voorstellingen voor het basisonderwijs

De vertelvoorstellingen die de afgelopen weken voor 13 basisscholen zijn georganiseerd, waren een groot succes; de kinderen gingen helemaal op in de verhalen. En hun leerkrachten genoten niet minder! Redenen genoeg om ook voor volgend schooljaar schoolvoorstellingen te plannen.

De keuze voor de komende theatervoorstellingen is gemaakt in samenwerking met enkele cultuurcoördinatoren. Dat zijn leerkrachten die binnen hun eigen school verantwoordelijk zijn voor culturele activiteiten. Het gaat om Wolk in de klas door Het Houten Huis (groep 1 en 2), Dag Nacht door Garage TDI (3 en 4), De reis van de man die naar de andere kant van de oceaan wilde vliegen door De Mooie meisjes (5 en 6) en Zoet Water door Garage TDI (7 en 8).  

De basisscholen hebben zich inmiddels op kunnen geven, volgend schooljaar zullen bijna 1800 kinderen kunnen genieten van een voorstelling.

Je verbeeldingskracht gebruiken, iets zien en ervaren wat je niet kent, wat misschien (eerst) wat vreemd is maar waar je helemaal in meegaat – die grote meerwaarde willen scholen hun kinderen graag meegeven!

Inwoners

IVAK wenst iedereen een hele fijne vakantie!

𝗜𝗩𝗔𝗞 𝘄𝗲𝗻𝘀𝘁 𝗶𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝗳𝗶𝗷𝗻𝗲 𝘇𝗼𝗺𝗲𝗿𝘃𝗮𝗸𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲! Vanaf maandag 29 augustus gaat het IVAK-team weer 𝘣𝘢𝘤𝘬-𝘵𝘰-𝘸𝘰𝘳𝘬 om alle inwoners van Eemsdelta te inspireren met kunst

Lees verder »