Ga jij ook culturen?!

Nu de versoepelingen van de maatregelen toelaten dat er weer volop culturele lessen gevolgd kunnen worden, brengen wij graag het culturele aanbod in de Eemsdelta bij jou onder de aandacht!

Wist je dat er culturele lessen aangeboden worden verspreid over de hele Eemsdelta, voor jong én oud!? Denk aan schildercursussen voor volwassenen, knutselworkshops voor kinderen, dans en muzieklessen voor iedereen en er is zelfs een theater/musicalschool!

Geen zin om in je eentje een cursus te volgen? Veel cursussen worden ook aan groepen aangeboden.
Kijk voor het lesaanbod in Eemsdelta op het lesaanbiedersoverzicht. Voor kinderen tussen de 4 en 19 jaar is er zelfs een tegemoetkoming op de leskosten, zie het Persoonlijk Cultuur Budget.

Ook de koren, toneel- en muziekverenigingen mogen weer repeteren en ook andere culturele verenigingen kunnen weer actief zijn. Misschien overweeg je lid te worden van zo’n culturele vereniging? Neem dan eens een kijkje bij ons overzicht van verenigingen en neem contact op.

Veel plezier!

Blog

JongGOUD Journaal schrijft…

Kinderreporter Alex van JongGOUD Journaal heeft tijdens de opening verschillende interviews afgenomen. Deze interviews zijn gepubliceerd in de nieuwsbrief van JongGOUD van juli 2023. We

Lees verder »